← Back to front page

Ambientian sheriffit ITK:ssa

Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa, eli ITK-konferenssi järjestettiin tänä vuonna 21. kerran ke 21.- pe 23.4. Konferenssista on näiden vuosien aikana muodostunut opetusteknologian kiistaton valtakunnallinen päätapahtuma, joka tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Ambientia oli mukana seminaarissa kolmatta vuotta peräkkäin. Ständillämme etsimme ihmisiä ilmiantamaan oman organisaationsa, mikäli koettiin, että it- ja viestintäjärjestelmät kaipaisivat uudistusta ja päivitystä. Päivystyspartiomme saikin torstain aikana huolestuttavan määrän ilmiantoilmoituksia, joten etsintäkuulutuksemme oli ilmeisen paikallaan 🙂

Kerroimme tapahtumassa, kuinka wiki voi toimia ratkaisuna erilaisiin tarkoituksiin, ja miten erityisesti oppilaitokset voivat wikiä hyödyntää. Käy lukemassa lisää kampanjasivultamme osoitteessa www.ambientia.net/wiki1

Toimitusjohtaja Ville Availa päivystävän sheriffin roolissa Ambientian ständillä

Toimitusjohtaja Ville Availa päivystävän sheriffin roolissa Ambientian ständillä

3 Responses to “Ambientian sheriffit ITK:ssa”

  1. Kirsi Jankkila

    Johonkin kuva oli kadonnut, mutta nyt pistetty takaisin.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.