← Back to front page

Ambientialla keskeinen rooli Atlassianin kumppanina Euroopassa

Atlassian nimesi Ambientian yhdeksi tärkeimmäksi kumppanikseen Euroopassa. Kumppaneiden kautta tehdään merkittävä osa Atlassianinkin liiketoiminnasta maailmassa. Tämä on kannaltamme merkittävää,  sillä kumppaneita on pelkästään Euroopassa yli 300 yritystä. Atlassian aikoo keskittyä entistäkin selkeämmin tarjoamaan valmiita sovelluksia ja palvelutoiminta hoidetaan kumppaniverkoston avulla. Tämä tarkoittaa, että kumppaneilla on jatkossa entistäkin tärkeämpi rooli Ambientian rooli Atlassianin ratkaisuihin liittyvänä asiantuntijana vahvistuu kokoajan lisää ja toiminnan laajentamiseen satsataan.

Kuluvan vuoden aikana Ambientia on jakanut Atlassianin tuotteisiin liittyvän liiketoimintansa kahteen ryhmään: tekniseen alustatiimiin sekä konsulttitiimiin, näiden lisäksi ylläpito ja asiakaspalvelu toimivat aktiivisesti ratkaisujen parissa.

San Franciscon keskustan näkymiä

San Franciscossa tapaamani Atlassianin omistajat Mike Cannon-Brookes ja Scott Farquhar aikovat edelleenkin kasvattaa voimakkaasti liiketoimintaansa. Atlassian onkin tällä hetkellä aivan selkeä haastaja kaikille isoille ohjelmistotaloille, jotka tarjoavat sovelluksia verkkoyhteisöjen rakentamiseen, tiedon jakamiseen tai sen jalostamiseen. Yrityksen asiakasmäärä on noussut jo yli 24 000, joten mistään pienestä putiikista ei Australian poikien toiminnassa ole kyse. Yritys on laajentunut erittäin voimakkaasti ja uuden globaalin toimistoverkostonsa ansiosta se kykenee palvelemaan asiakkaita nyt 24 tuntia vuorokaudessa.

Syksyksi suunnittelemme Atlassianin tuotteisiin liittyvän käyttäjätilaisuuden (Nordic Atlassian User Group) järjestämistä Tukholmassa, jotta myös muut Pohjoismaat pääsevät osalliseksi wikien ja tehtävähallinnan iloista. Tähän asti tilaisuuksia on järjestetty lähinnä suomalaisten kesken Helsingissä.

Australialaisilla on mukavan letkeä ote asioihin, mutta kuitenkin järkähtämätön näkemys periaatteista ja siitä mihin suuntaan halutaan mennä. Tätä periaatetta mekin haluamme noudattaa innovoidessamme ratkaisuja asiakkaidemme käyttöön.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.