← Back to front page

Liferay on in

ciukkukaks
Heips!

Olen Kirsi Jankkila, ja vuoden 2007 alusta hoitanut Ambientialla markkinointiviestinnän tehtäviä. Ambientian syksy on täynnä monenlaista tapahtumaa, ja näin viestintä-assarin ominaisuudessa ajattelin kertoa mikä on nyt “in”. Viime viikolla IBM:n kanssa  onnistuneesti järjestetyn kuntien ja liittojen sosiaalisen median teema-aamun jälkeen olen puuhastellut vähän toisenlaisen aiheen parissa.

Ambientia järjestää yhdessä Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKEn kanssa Viiniä ja Vinkkejä -tilaisuuden torstaina 9.9. aiheella Open Source yrityskäytössä. Helsingissä järjestävän tilaisuuden suosio pääsi yllättämään järjestäjäpuolen, sillä maksimiosallistujamäärä 40 henkeä tuli täyteen kahden arkipäivän sisällä kutsujen lähettämisestä. Nyt tilaisuus on 1,5 kertaa buukattu ja uusintakierrokselle on jo päivä sovittuna.

Ambientia on mukana tilaisuudessa puhumassa Liferay Portal -ratkaisusta, joka on kaupallinen avoimen lähdekoodin portaalialusta. Liferay tarjoaa käyttöön yli 60 valmista työkalua, sisällönhallintajärjestelmän sekä yhteisölliset työkalut. Lisäksi alustalle voidaan rakentaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimintoja. Lisäksi alustalle voidaan rakentaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä toimintoja. Ambientia on toteuttanut Liferay-ratkaisuja esim. Finnairille ja Bovalliukselle.

Syyskuun tilaisuuteen on ilmoittautunut mukaan paljon päättäjätason ihmisiä erikokoisista yrityksistä. Mutta mikä tekee Liferaystä päättäjiä kiinnostavan?

No, se on esimerkiksi

  • monipuolinen: pienillä kokonaiskustannuksilla käyttöön saadaan hyvin monipuolinen ratkaisu.
  • muunneltava: muuttuvien tarpeiden mukaan käyttöön saadaan helposti uusia työkaluja, joko valmiina tai räätälöitynä.
  • globaali: monipuoliset kielivalinnat mahdollistavat käytön myös globaalissa organisaatiossa.
  • tietoturvallinen.

Lisää tietoa löydät myös Liferay.comista.

Vaikka syyskuun tilaisuus onkin jo täynnä, voit varasijalle ilmoittautumalla ilmaista mahdollisen kiinnostuksesi marraskuussa järjestettävään uusintaan osallistumisesta. Infoamme tilaisuudesta lisää piakkoin nettisivuillamme. Katso myös muut tulevat tapahtumamme ja ilmoittudu mukaan.

P.S. Muistathan, että voit seurata meitä myös Facebookin ja Twitterin kautta.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.