← Back to front page

Kohti suurta tuntematonta

Suomi on mukava maa. Joskus kuitenkin saattaa kaivata maisemanvaihdosta. Näin käy aika ajoin myös Ambientian henkilöstön keskuudessa. Data Service Centre Managerimme Matias Mäkinen ilmoitti jokin aika sitten sisäisessä intrassamme lähtevänsä vuodeksi reissuun. Jenkeissä vietetyistä vaihto-opiskelijavuosista lähtien mies oli suunnitellut jonain päivänä lähtevänsä moottoripyöräreissulle takaisin tuttuihin maisemiin, ja ehkä myös tuntemattomampiinkiin.

Matiaksen lento San Fransiskoon lähti 9. marraskuuta ja haave konkretisoitui. Matiaksen edesottamuksia ja matkareittiä voi seurata osoitteessa lostfinn.com. Toivotamme turvallista ja antoisaa matkaa Matiakselle! Ja tietysti odotamme miestä vuoden kuluttua takaisin riveihimme.

Onneksi olemme saaneet aiempia reissulaisia myös takaisin joukkoomme. Wikikonsultti Eric Salonen teki viime vuonna paluun takaisin kotijuurilleen Australiaan, josta palasi tammikuussa taas joukkoomme. Tuorein paluumatkaaja on joulukuun alussa työsarkaansa Ambientialla jatkava Miika Niemelä, joka toukokuussa lähti rauhanturvaajatehtäviin Kosovoon ja on palannut nyt takaisin kotimaahan. Hienoa, että ihmiset pääsevät toteuttamaan välillä haaveitaan ja kutsumuksiaan.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.