← Back to front page

Joulua odotellessa

Tervehdys!

Talvi on saapunut kylmänä ja lumisena taas kerran Suomeen. Ulkona on todella kaunista vaikka pimeä onkin. Onneksi joulu on tulossa ja sen ansiosta kauniit valot koristavat ja valaisevat jo ennestään kimaltelevaa lumen pintaa. Joulu merkitsee myös sitä, että lomat alkavat ja voi viettää perheen parissa rauhallista yhteisoloa.

Minulle tämä tarkoittaa koulun loppumista ja vihdoin valmistumista omaan ammattiin! Mutta kaikki tämä ikäväkseni tarkoittaa sitä, että Ambientialla viettämäni työssäoppiminen loppuu. Niinpä minua pyydettiin kertomaan hieman tunnelmia ja kokemuksia tästä loistavasta tilaisuudesta tutustua toimistotyöhön.

Näin ensimmäiseksi voisin sanoa, että aika meni todella nopeasti! Aivan liian nopeasti! Koin ja opin niin monta uutta asiaa, että en edes muista kaikkea. Kaikkein parasta ja hauskinta tehdä oli Ambientian verkkopalveluun ruotsinkielisen puolen lisääminen. Kaikkein haastavinta puolestaan oli kirjoitella asiakascaseja sekä etsiä niihin tietoa. Samoin kaikki englanninkieliset jutut olivat todella haastavia! Ajattelin näin tulevaisuudessa ruveta harjoittelemaan kieliä, jotta joskus voisin hallita ne paljon paremmin!

Kaikki työntekijät Ambientialla ovat todella mukavia ja ottivat minut hyvin vastaan silloin kun aloitin työssäoppimisen. Kiitos teille kaikille siitä! Teitä kaikkia tulee ikävä! Mutta erityiskiitoksen haluan sanoa Kirsille, joka ohjasi ja opasti minua koko työssäoppimiseni ajan. Meillä sujui yhteistyö mutkitta ja meistä tuli hyvät ystävät. Kiitos kaikesta Kirsi! Ikävä tulee! Pidetään yhteyttä vaikka Facebookin kautta!

Kiitos Ambientia!

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille!

Terveisin: Salla Vienonen

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.