← Back to front page

Ensimmäinen työssäoppimisjakso päättyy

Viikko 14 on viimeiseni Ambientiassa tällä erää. Kevääksi ja alkusyksyksi palaan Kiipulaan oppimaan lisää; alkaa käytön tuen opintojakso.

Minulla on ollut hienoa aikaa täällä. Olen saanut tutustua mukavaan työyhteisöön ja mielenkiintoisiin tehtäviin niin markkinoinnin ja viestinnän saralla kuin järjestelmän käyttöönotossa. Paljon olen oppinut sellaisia asioita, joita ei Kiipulassa tulisi vastaan. Mutta niin paljon on vielä opittavaa! Juuri tuossa katselin paksua pumaskaa, jossa kerrotaan kaikki, mitä datanomin pitäisi hallita.

Nyt on sitten kaksi tutkinnonosaa suoritettu! Palvelutehtävässä toimiminen sekä järjestelmän hankinta ja käyttöönotto. Kiitos siitä Kirsille, Villelle, Ollille, Mikolle, Jounille ja Henrille.

Niinhän siinä usein käy, että juuri kun on ns. ajanut itsensä sisään, pitää poistua areenalta. Mutta tosiaan datanomikoulutuksesta on vielä niin iso osa jäljellä, että ihan hirvittää. Mitään ei kuitenkaan kannata etukäteen ”surra”, sillä mitään ei minulle tule yhdellä kertaa. Kuitenkin odotan kaikkein eniten multimediaan paneutumista; tai mistä sen tietää, mihin matkan varrella juutun. Edessäni olevat käytön tuen ja ohjelmistotuotannon opintojaksot ovat pakollisina ja valinnaisilla alueilla ehkä multimedia (visualisointi ja konseptointi kiinnostaa) ja tietoturvan ylläpito. Matkan varrella mieli muuttuu;)

Olen sopinut Kirsin kanssa, että saan jatkossa uutiskirjeitä täältä ja pysyn ”kartalla”. Facebook on hyvä yhteydenpitokanava.

Nyt toivottelen teistä jokaiselle ihanaa tulevaa kesää, jota jonkin aikaa vielä saamme odotella. Itse erityisesti odotan, että saan kaivaa sähkömopo Leevin pyöräsuojasta, siirtää sen terassille ja lähteä sillä viilettämään pitkiäkin reittejä. Autontorvea sitten vaan tööttäämään, jos erotatte jossain minun sinisen salamani.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.