← Back to front page

Aarteita ja sorsastusta

Pitkästä aikaa moi!
Olettekohan huomanneet hiljaisuuteni tässä blogissa, en ole kirjoittanut sitten syyskuun 2010, vaikka siihen mennessä kirjoitin vähintään kerran kuussa. Asialle on kyllä ihan hyvä syy: kirjoittelen nykyään omaan blogiini Piilotettuun aarteeseen piilotettuaarre.blogspot.com. Blogista nappasin nimen yritykselleni, jonka perustin lokakuussa 2010 kotiseudulleni Keski-Suomeen. Yhteistyö Ambientian kanssa jatkuu aikalailla entiseen malliin, eli pidän Ambientian asiakkaille mm. some-koulutuksia ja työpajoja, joissa yleensä yhden päivän kuluessa siirrämme organisaation someen lähtökohtanamme kohderyhmä ja heille suunnattu viesti. Mutta on minulla muitakin asiakkaita ja ihan uusia mielenkiintoisia projekteja alkamassa 🙂 .

No miksi sitten tulin kirjoittamaan Ambientian blogiin juuri nyt?

Tulin muistuttelemaan teitä sosiaalinenmedia.org-sivustosta, jonka perustimme noin vuosi sitten ja jonne keräämme hyviä esimerkkejä erityisesti suomalaisten organisaatioiden someilusta. Jotta sivusto saisi enemmän lukijoita, mutta mieluusti myös sisällöntuottajia, olen tehnyt sivustosta esittelykalvot, joita kuka tahansa saa näyttää osana mitä tahansa esitystä (kunhan vaan mainitsee käyttävänsä minun tekemiäni kalvoja).

Eli painapa nuolta ja lue lisää 🙂

Munarikasta pääsiäisen aikaa kaikille!

PS. Jäitkö kaipaamaan asiaa sorsastuksesta? No kyllä minä siitä jo kirjoitin: sorsastus on nimittäin yksi käännös englanninkieliselle termille crowdsourcing. Siinä käytetään joukkojen voimaa, ja niitähän tuohon sosiaalinenmedia.org:iinkin tarvitaan 🙂 .

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.