← Back to front page

Ambientia galvanisoi työntekijöitä

Ambientian ensimmäinen FedEx pidettiin marraskuussa 2010.

Henri Sora Ambientialta ja Annelise Reynolds naksuttelivat kirjoituksen Atlassianin blogiin Ambientian motivaatiosta järjestää FedEx –päiviä. FedEx Dayn käyttö alkoi yrityksessämme teknologia- ja palvelujohtajan, Henri Soran, toimesta marraskuussa 2010, kun tarvetta yrityksen työympäristön motivointiin ja virkistämiseen koettiin olevan. Blogissa Henri kertoo, kuinka FedEx Dayt saivat alkunsa, ja mikä ohjelmassa inspiroi aloittamaan.

FedEx Dayn, joka nyt on järjestetty yhteensä viisi kertaa, koetaan muuttaneen työkulttuuria avoimemmaksi ja luovuutta tukevammaksi. Annelise kertookin, että Ambientia on hyvä inspiraation lähde muille yrityksille, jotka ovat aikeissa aloittaa saman käytännön. Blogin kirjoittajan mielestä Ambientia demonstroi hyvin, kuinka FedEx Day voi parhaimmillaan auttaa piristämään yrityksen energiaa ja motivoimaan työntekijöitä, sekä innostamaan heitä uudestaan työstään.

Blogikirjoituksen voi kokonaisuudessaan lukea täältä: http://blogs.atlassian.com/2011/12/case-study-ambientia-galvanizes-employees-fedex-day/

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.