← Back to front page

Avoin lähdekoodi sytyttää

Käsittämätön tapahtuma! Pidin Sytykkeen laivaseminaarissa esityksen otsikolla pitäisikö avoimesta lähdekoodista maksaa. Usein esitykset menevät siten, että esittäjä paasaa omaa powerpointtiaan edestä ja kuuntelijat naksuttelevat tapahtuman aikana omia työsähköpostejaan tai pohtivat koska pääsevätkään oluelle esityksen jälkeen. Sytykkeen seminaarissa esityksestä tulikin interaktiivinen kysely- ja kommentointitapahtuma. Yleisö otti hyvin osaa kysymyksillä sekä täydentämällä minun esitystäni asiantuntevilla kommenteillaan. Laivaseminaareista on monia negativiisia mielipiteitä, mutta Sytykkeen väki osoitti, että mielikuva on täysin väärä. Oli hienoa puhua tällaiselle yleisölle.

Esitykseni Slidesharesta:

 

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.