← Back to front page

Ambientia kehittämään Trafin sähköisen asioinnin palveluja

trafi_logo_fiLiikenteen turvallisuusvirasto Trafi on käynnistänyt sähköisen asioinnin kehittämisen puitesopimuskilpailutuksen jälkeen. Ensimmäinen hanke tämän sopimuksen puitteissa alkoi maaliskuussa 2014.

Trafi haluaa tarjota asiakkailleen kattavan ja helppokäyttöisen sähköisen palvelukokonaisuuden. Sen käyttäjiä ovat mm. yksityishenkilöt, liikenneammattilaiset ja välillisesti kaikki liikenteessä liikkujat ja matkustajat.

Trafin kilpailutuksessa Ambientia ja Gofore kumppaneina yhteisellä tarjouksella saivat kolmesta jatkoon valitusta puitetoimittajasta parhaat pisteet. Sopimuskausi kestää viisi vuotta.

Trafin valitsema teknologinen alusta perustuu Liferay Portaaliin, joka on noussut yritysten lisäksi myös julkishallinnossa viime vuosina erittäin suosituksi. Ambientia on Liferayn ensimmäinen platinum-kumppani Suomessa.

Lisätietoja:

Ambientia
Ville Availa, Toimitusjohtaja
ville.availa@ambientia.fi
puhelin 040 514 5939

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.