← Back to front page

Sosiaalinen intranet –seminaari keräsi ennätysyleisön

Ambientian 8.5.2014 Technopolis Ruoholahdessa järjestämä sosiaalisen intranetin seminaari osoittautui suureksi menestykseksi. Seminaari oli tähän mennessä osallistujamäärältään suurin Ambientian järjestämä asiakastilaisuus. Tilaisuuteen ilmoittautui etukäteen 247 henkeä, joista paikanpäälle pääsi 160. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävään seminaariin ilmoittautui noin 160 ihmistä ja paikalla oli 100 henkeä. Tänä vuonna tilaisuus lisäksi striimattiin, jotta yhä useampi pääsisi seuraamaan tilaisuutta.

Seminaarin aloitti sähäkästi viestintäkonsultti, kouluttaja ja tietokirjailija Katleena Kortesuo, joka valisti yleisöä siitä, miten työpaikan sosiaalisessa intrassa tulisi viestiä.

Hänen jälkeensä sosiaalisesta intranetistä johtamisen työkaluna, tulivat puhumaan Aino Heiska ja Jarkko Waari Ambientialta. Esityksessä tuotiin esiin muun muassa se, että nykypäivän tietoyhteiskunnassa valta ei enää ole sillä jolla on tietoa, vaan sillä joka jakaa tietoa.

Intranetin jalkauttamisesta seminaarissa puhui intranetin ja viestinnän asiantuntija Hanna P. Korhonen North Patrollilta. Hänen mukaansa intran jalkauttamisen tulisi alkaa kun idea intranetin uudistamisesta syntyy.

Verkkotoimittaja Anne Latto saapui seminaariin esittelemään Suomen paras intranet -palkinnon saanutta Helsingin seudun ympäristöpalveluiden intranettiä, Hessua.

Seminaari loppui hienosti Bonnier Books Finlandin kehityspäällikön Johanna Snellin puheenvuoroon, jossa hän esitteli Bonnier Booksin henkilökunnalta aplodeja saaneen intranetin ja kertoi muun muassa miten asia oli korvannut kuvat intran etusivulta.

Myös keskustelu Twitterin puolella kävi aktiivisena, ja #sosintra –hahstag noteerattiinkin taas @Twiitit pinnalla listassa nimekkäässä seurassa:

twiitit

Yleisöltä tullut palaute oli todella positiivista. Tilaisuudesta pidettiin ja se herätti innostuneita keskusteluja tauoilla. Koettiin, että seminaarista sai kotiinviemistä myös omaan orgaanisaatioon.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.