← Back to front page

Pois PowerPoint-sulkeiset, tervetuloa Ambientia-messuille

ALM-ständi

Agile Enterprise Solutions -liiketoiminta-alueen tiimipaidat olivat näkyvästi esillä päivän aikana.

Perinteinen Ambientia Awareness Day järjestettiin jälleen viime perjantaina. Awareness Dayn tarkoitus jakaa organisaation sisällä tietoa ajankohtaisista asioista ja toisaalta tuoda eri toimipisteissä työskentelevät henkilöt fyysisesti samaan tilaan jatkuvan etätyöskentelyn rinnalla. Tilaisuus keräsi kasaan koko Ambientian henkilöstön viidestä eri kaupungista.

Pilvipalveluiden ständillä saatiin maistella makeita hattaroita.

Pilvipalveluiden ständillä saatiin maistella makeita hattaroita.

Aiempina vuosina Awareness Dayn ohjelma on koostunut lähinnä PowerPoint-esityksiin tukeutuvista puheenvuoroista. Tänä vuonna päätettiin kuitenkin kokeilla jotain uutta, ja niinpä aurinkoisen Willa Pinteleen pihapiiriin Pälkäneellä laitettiin pystyyn ensimmäiset Ambientia-messut. Henkilöstö jaettiin ryhmiin, joissa he saivat kiertää messuständiltä toiselle.

Markkinointi ständi

Markkinoinnin ständillä haettiin näkyvyyttä iskulauseiden ja värikkään esitystavan kautta.

 

Esitysten pitäjät saatiin uudella tavalla aktivoitua ja innostumaan aiheista, joista heidän tuli puhua. Mielikuvitustakin käytettiin ständien rakentamisessa. Esimerkiksi pilvipalveluiden ständille oli informatiivisen ja osallistavan esityksen lisäksi tuotu teemaan sopivasti hattarakone. Lisäksi usealla ständillä järjestettiin kisoja ja arvontoja, joissa palkintoina oli mm. Aurajoen vettä ja Iron Maiden –julisteita.

Teollinen internet

Teollisen internetin pisteellä päästiin myös kisailemaan eri lajien parissa.

Ständeillä aiheina olivat Ambientian eri liiketoiminta-alueiden ja strategisten painopisteiden lisäksi mm. markkinointiasiat, henkilöstöhallinto sekä tietoturva-asiat. Mukaan mahtui myös tikanheittopiste, jolla ryhmät saivat hetken aikaa nauttia kauniista kesäpäivästä.

Vaihtoehtoinen tapa viettää kaunis kesäinen koulutuspäivä hieman normaalia rennommalla tyylillä sai henkilöstöltä paljon hyvää palautetta ja kiitosta. Niinpä nämä messut eivät varmasti jääneet viimeisiksi.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.