← Back to front page

Uutta puhtia Ambientialle

Toukokuussa avasimme haettavaksi 15 uutta työpaikkaa.  Rekrytointien taustalla oli yrityksen halu kasvaa sekä sitä tukevat suuri tilauskanta ja tyytyväiset asiakkaat. Kesän rekrytointien avulla saimme osan avoimista paikoista täytettyä ja syksyn aikana Ambientialla aloittaa useita uusia kasvoja erilaisissa tehtävissä eri paikkakunnilla.

Uudet ambientialaiset

Osa uusista ambientialaisista. Vasemmalta Lauri Liukkonen, Teemu Turunen, Juha Krapinoja, Vappu Penttilä ja Ville Ryhänen. Lisäksi kuvassa Ambientialla vuoden loppuun työharjoitteluaan ja opinnäytetyötään tekevät Teemu Kivistö ja Pekka Pentonen Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Joensuun toimipisteemme on viimeisen vuoden aikana pienentynyt pääluvultaan muutamalla siellä aiemmin työskennelleiden työntekijöiden siirryttyä työskentelemään muihin toimipisteisiimme. Nyt Joensuuhun saadaan jälleen lisää uusia kasvoja. Käyttöliittymäsuunnittelijana työskentelevä Ville Ryhänen on valmistunut tietojenkäsittelyn tradenomiksi Pohjois-Karjan ammattikorkeakoulusta vuonna 2011, ja on työskennellyt aiemmin Innoventum Oy:ssä. Niin ikään käyttöliittymäsuunnittelijan tehtävissä aloittava Juha Katila on suunnitellut verkkosivustoja jo vuodesta 1997 lähtien, ensin harrastuksena ja sittemmin ammattilaisena. Kolmas Joensuun uusi kasvo on CGI:llä aiemmin työskennellyt tietojenkäsittelytieteen filosofian maisteri Teemu Turunen, joka tulee Ambientialle sovelluskehittäjäksi.

Helsingin kasvavassa toimipisteessä työnsä aloitti sosiaalisen intranetin asiantuntija Juha Krapinoja. Juhalla on pitkä, kansainvälinen kokemus media-alaan ja viestintään liittyvistä tehtävistä sekä tietämyksenhallinnasta ja työyhteisöjen sisäisen kommunikaation kehittämisestä. Helsingin toimipisteeseen saimme myös konseptisuunnittelijan tehtävissä aloittavan Vappu Penttilän. Taiteen maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2004 valmistunut Vappu on työskennellyt aiemmin mm. MPS Prewisella, YLE:llä, Kiasmassa sekä Helsingin yliopistolla.

Hämeenlinnaan saamme uutena mukaan porukkaan sovelluskehittäjäksi Ville-Matti Kaartisen, joka on aiemmin hankkinut työkokemusta mm. Vaisalalta. Lisäksi myynti- ja konsultointitiimimme sai vahvistusta Lauri Liukkosesta, joka tulee Ambientialle tamperelaisesta Eedosta. Lauri tulee keskittymään sosiaalisen intranetin ja Agile ALM -ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaille.

Myös Tampereelle saamme yhden uuden aloittajan. Ennen Ambientialle tuloaan Cybercomilla ja Anvialla työskennellyt Ari Haapasaari omaa vahvan osaamisen virtualisointiympäristöistä sekä verkkotekniikoista, ja tulee osaamisellaan vahvistamaan kokenutta ylläpitotiimiämme.

Myös muita uusia kasvoja tullaan Ambientialla syksyn kuluessa näkemään, ja etsimme myös edelleen lisää osaajia. Lähipäivinä avoimeksi tulevat uudelleen sovelluskehittäjän sekä verkkokauppaosaajan haut.  Tarkkaile siis osoitetta www.ambientia.fi/tyopaikat ja hae mukaan huipputiimiimme.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.