← Back to front page

Git-kiertue tulee Helsinkiin

Getting Git Right Helsinki

Viime vuosien yksi ohjelmistokehityksen trendi on ollut siirtyminen keskitetystä versionhallinnasta hajautettuun versionhallintaan (engl. Distributed Version Control System). Itse olemme Ambientialla siirtyneet Subversionista Gitin käyttöön viime vuonna. Meillä on useita asiakkaita, ja tiimit toimivat eri paikkakunnilla, joten otimme heti aluksi käyttöön Atlassianin Stash tuotteen GIT-repositorioiden keskitettyyn hallintaan. Siirtyminen käyttämään Gitiä tukee tavoitteitamme toimia ohjelmistokehityksessämme mahdollisimman jäljitettävästi, ketterästi, läpinäkyvästi ja tehokkaasti.

Olemme aikaisemmin kertoneet hajautetusta versionhallinnasta eri tapahtumissa Suomessa. Nyt järjestämme marraskuun 24. päivä Atlassianin kanssa yhteistyössä Getting Git Right -kiertueen tapahtuman Paasitornissa, Helsingissä. Getting Git Right tulee olemaan suurin tähän mennessä ohjelmistokehityksen ammattilaisille suunnatuista hajautetun versiohallinnan tapahtumista Suomessa. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Varaa paikkasi heti!

Ambientia on käyttänyt Atlassian-tuotteita vuodesta 2002 lähtien ja toiminut Atlassianin kumppanina 2006 lähtien. Ambientia tarjoaa Platinum ja Enterprise Partner tason Atlassian-osaamista ohjelmistoyrityksille. Palveluihimme kuuluvat mm. Agile-konsultointi ja coaching, Atlassian-työkalukonfigurointi, -asiakastuki, koulutus sekä hosting.

Ambientia Agile ALM KickstartTutustu Ambientian Agile ALM Kickstart -ratkaisuun, joka on erityisesti suunniteltu tuotekehitysorganisaatioille, jotka ovat siirtymässä käyttämään ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä tai kaipaavat tukea ketterien menetelmien käyttöönotossa.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.