← Back to front page

Konkarit ja tulevaisuuden timantit, tervetuloa!

Ambientialaisia on jo yli sata! Viime vuonna saimme yli 20 uutta tekijää joukkoomme ja kuluvana vuonna aloittaneita on jo viisi. Kasvu jatkuu ja kutsumme jälleen tekijöitä täydentämään osaavia rivejämme. Ambientian vuoden 2015 ensimmäiset työpaikat ovat nyt avoinna!

Tässä ohjeita, joilla teet niin briljantin hakemuksen sekä timanttisen ansioluettelon, että olen yhteydessä sinuun ensimmäisten joukossa! Hyvällä ja huolellisesti tehdyllä hakemuksella tasoitat tietäsi seuraavalle kierrokselle: selkeä, helppolukuinen ja tiivis esittely osaamisestasi helpottaa huomattavasti koko rekrytointiprosessia.

Työhakemus on parhaimmillaan sivun mittaisena: siinä vastataan kysymykseen miksi. Lue työpaikkailmoitus huolellisesti ja selvitä, miksi juuri sinä olet oikea tekijä avoinna olevaan tehtävään. Minkälaista osaamista ja asennetta tuot työyhteisöön? Mitä haluat oppia? Mistä saat innostuksen työhösi? Hakemuksen kirjoittamiseen voit käyttää hyödyksi aiemmista työtehtävistäsi saamaasi palautetta sekä työ/opiskelukaverin vinkkejä. Myös käytännön asioita on hyvä avata: mistä lähtien olet käytettävissä, mikä työskentelypaikkakunta on sinulle mieluisin ja kuinka valmis olet matkustamaan työn puitteissa. Pyydettäessä hakemukseen lisätään myös palkkatoive.

Ansioluettelo voi puolestaan olla kaksikin sivua pitkä, ja siinä vastataan kysymykseen mitä. Avaa osaamisesi niin, että se pohjustaa ja tukee hyvin hakemuksesi tekstiä: parhaimmillaan pelkkä ansioluettelo riittää hakemukseksi! Työkokemuksen voit avata joko työsuhteittain tai osaamisalueittain, kumpi paremmin tilanteeseesi sopii. Uran alkuvaiheissa ensinmainittu on järkevä, mutta kokemuksen karttuessa on luontevampaa nostaa osaaminen esille teemoittain, ja avata kussakin kohdassa kuinka kauan, missä ja miten kyseistä taitoa on kertynyt. Osaamistason voit kuvata asteikolla (vaikkapa alkeet – tyydyttävä – hyvä – guru). Mainitse ohjelmistot nimeltä, ja muista myös muut työhön liittyvät osaamisalueet, kuten esimerkiksi asiakaspalvelukokemus ja kielitaito.

Toivon hakemuksiin kuvaa, sillä se helpottaa muistamaan hakijan paremmin rekrytointiprosessin aikana, mutta välttämätön se ei toki ole. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi kannattaa hakemus kirjoittaa vaikka muutaman päivän aikana, jotta kokonaisuutta ehtii miettimään rauhassa. Lopuksi on aina tehtävä vielä oikoluku – tässä on kaveri jälleen oiva apu! Muistathan tarkistaa erityisesti, että sekä hakemuksessa että ansioluettelossa yhteystietosi ovat oikein.

Odotamme malttamattomina timanttisia hakemuksianne urasivuillamme. Lähetäthän hakemukseksi viimeistään tammikuun 26. päivä. Onnea ja menestystä työnhakuun!

Screen Shot 2015-01-13 at 14.33.56

3 Responses to “Konkarit ja tulevaisuuden timantit, tervetuloa!”

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.