← Back to front page

Ambientiasta Suomen ensimmäinen Liferay-kouluttaja

Ambientia Oy on pitkien valmisteluiden ja kouluttautumisen jälkeen solminut Liferay Inc:n kanssa sopimuksen virallisesta Liferay-koulutuskumppanuudesta ja sertifioinut samalla ensimmäisen Liferay-kouluttajansa. Ambientia tulee lisäämään sertifioitujen kouluttajiensa määrää ja tarjoamaan Liferay-koulutuspalveluja kaikissa Pohjoismaissa.

Koulutustoiminnalla on Suomessa myös yhteiskunnallista merkitystä, koska tähän mennessä lähimmät kouluttajat ovat löytyneet Ruotsista ja pula osaavista Liferay-kehittäjistä on Suomessa ollut merkittävä.

Suomen valtio, kirkko ja lukuisat suomalaiset yritykset ovat valinneet Liferayn sähköisten asiointipalvelujensa alustaksi. Liferay-pohjaisien palvelujen rakentamista on tehty Suomessa jo vuosia. Osaajista on ollut pulaa jo pidempään ja osaamista on ostettu mm. Aasiasta. Nyt tähän on ratkaisu. Ambientian tarjoamien Liferay-koulutuspalveluiden avulla on mahdollisuus saada koulutettua Suomeen enemmän sovelluskehittäjiä, jotka pystyvät rakentamaan Liferay-pohjaisia ratkaisuja.

Syitä Liferay-ympäristöjen suosioon ovat mm. Suomessa pitkään vallinneet perinteet avoimen lähdekoodin ratkaisujen hyödyntämisessä, kustannustehokkuuden hakeminen sekä aiempaa ketterämpien ympäristöjen hyödyntäminen – on tarjoutunut uskottava mahdollisuus isojen ohjelmistotalojen raskaiden ja kalliiden ympäristöjen rinnalle ja tähän on myös tartuttu. Kokemukset Liferay-projekteista ovat olleet hyvin positiivisia, myös asiakkaiden näkökulmasta.

Ambientia tarjoaa  Liferay-koulutusta sekä asiakkaan omalle tiimille kohdennettuna että kaikille avoimena kurssiopetuksena. Ambientia on toiminut Liferay-ratkaisujen parissa jo vuodesta 2008 ja ollut 2013 lähtien myös Liferay Platinum Service Partner korkean tason Liferay-osaamisellaan.

 

Liferay-Partnership

 

 

 

Lisätietoja:

Ville Availa,
Ambientia-konsernin toimitusjohtaja
040 514 5939
ville.availa @ ambientia.fi

www.ambientia.fi/fi/koulutus
www.liferay.com/services/training

Ambientia on yli 100 hengen kansainvälisesti toimiva asiantuntijayritys, joka digitalisoi liiketoimintaa kaikkien toimialojen murroksessa. Hämeenlinnassa pääkonttoriaan pitävän konsernin liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja kannattavaa kasvua sekä kokemusta on takana 19 vuotta. 

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.