← Back to front page

Viisi syytä valita asiakaskohtainen Liferay-koulutus

ambientia-virallinen-liferay-kouluttajaAmbientia järjestää virallisia Liferay-koulutuksia sekä kaikille avoimina kurssitoteutuksina, että organisaatiokohtaisina tilaisuuksina. Tässä viisi syytä miksi saattaisit  hyötyä enemmän kohdennetusta koulutuksesta.

1. Voit päättää koulutuksen kielen

Asiakaskohtaisen koulutuksen kielenä voi olla suomi tai englanti. Julkisiin kursseihin päätyy yleensä joku vain englantia osaava mukaan, jolloin se on pakko pitää englanniksi. Monille ihmisille suomeksi kuunteleminen tehostaa oppimiskokemusta.

2. Kehittäjiltä kehittäjille

Sovelluskehittäjät ja arkkitehdit koodaavat työkseen. Koulutus on heidän kannaltaan oleellinen sivujuonne, mutta ei heidän päätyönsä. Heiltä voi kysyä  jonkin verran kysymyksiä materiaalin soveltamisesta omassa organisaatiossa koulutusajan puitteissa. Koulutusta on mahdollista myös täydentää kysy ja vastaa -päivillä.

3. Lähdemme vaikka Lappiin

Voimme pitää koulutuksen haluamassasi paikassa. Jos toiveesi on, että tulemme pitämään koulutuksen luolaneukkariinne toimistonne alakertaan, otamme haasteen vastaan. Jos taas kyseessä ovat virkistys- ja koulutuspäivät Lapin hiihtokeskusten yhteydessä, tulemme sinnekin vihkimään ihmiset Liferayn saloihin.

4. Asiakaskohtainen koulutus perustuu Liferayn materiaaleihin

Koulutus toteutetaan juuri samoina sisältöinä, kuin julkiset kurssitkin. Sisällöt tulevat portaalin kehittäjiltä Liferaylta. Ne eivät ole kenenkään ulkopuolisen itse keksimiä ja kehittämiä, vaan Liferayn oma koulutusorganisaatio ylläpitää materiaalia ja kehittää sitä jokaisen Liferayn version perusteella. Jos sisältöön tarvitaan kohdennusta tai tarkennusta, se on mahdollista toteuttaa omina konsultointipäivinään saman kouluttajan toimesta.

5. Asiakaskohtainen koulutus on edullista

Asiakaskohtaisessa koulutuksessa jo muutaman henkilön kouluttaminen Liferayn saloihin on edullisempaa, kuin julkisten kurssien kautta. Samalla saat kaikki muutkin edut hyödyksesi.

Lue lisää virallisista Liferay-koulutuksista ja ota meihin yhteyttä!

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.