← Back to front page

Pohjoismainen konferenssi kokoaa Atlassian-yhteisön lokakuussa Helsinkiin

JCN.fi - Atlassian JIRA and Confluence Nordic Conference

Ambientian neljättä kertaa järjestämästä, syksyisestä Atlassian-konferenssista on kasvanut pohjoismaiden suurin Atlassian-tuotteisiin liittyvä tapahtuma. Tänä vuonna konferenssi on hieman uudistunut ja muuttanut samalla nimeään. Nordic Conference for Atlassian JIRA, Confluence & DevTools kerää niin Atlassianin evankelisoimiin ketteriin menetelmiin hurahtaneet intoilijat kuin moderneja työkaluvaihtoehtoja etsivät liiketoiminnan päättäjät yhteen. Tapahtuma järjestetään 7. lokakuuta Helsingin Pörssitalolla.

Tämän vuoden tapahtumassa perinteisten työkalujen, JIRAn ja Confluencen, lisäksi mukana esityksissä tulee olemaan vahvasti Atlassianin tarjoama ohjelmistokehityksen työkalukokonaisuus DevTools. DevTools pitää sisällään työkaluja, joiden avulla softakehitystä voidaan tehdä ketterästi, läpinäkyvästi, jäljitettävästi sekä tehokkaasti.

Eric - Leading Atlassian consultantKonferenssissa osallistujien on mahdollista päästä keskustelemaan Ambientian AgileALM -asiantuntijoiden kanssa softakehityksen hallintaan, työmenetelmiin ja -tapoihin liittyvästä problematiikasta. Paikalla on myös Ambientian Atlassian-työkaluosaajia antamassa vinkkejä työkalujen konfiguroinnissa ja ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Atlassianilta tulee tapahtumaan pääpuhujaksi Agile evangelist Dan Radigan suoraan San Franciscosta. Dan tulee kertomaan ketterän kehityksen uusimmista trendeistä maailmalla sekä tuoreimmat uutiset Atlassianin tuoterintamalta. Atlassian-kumppaneista mukana on keskeisimmät plugin-valmistajat, jotka ovat valmiita neuvomaan lisäosien käytössä sekä kertomaan niiden uusimmista ominaisuuksista.

Katso tarkemmat tiedot ja rekistöröidy tapahtumaan osoitteessa: www.jcn.fi.
Lisätietoja saa myös Kirsi Voutilaiselta, +358 45 121 2112, kirsi.voutilainen (at) ambientia.fi

 

 

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.