← Back to front page

Maistuva työ palkitsee tekijänsä – Ambientialle Liferay Community Excellence -palkinto

Liferayn kehittäjäkonferenssi Liferay Devcon on parhaillaan meneillään Darmstadtissa, Saksassa. Ambientian viisihenkinen tiimi lähti paikalle hankkimaan uutta oppia ja tietoutta yhdestä Ambientian liiketoiminnan ja suomalaisen tietoyhteiskunnan kulmakiviratkaisuista. Torstaiaamuna saimme myös mukavia tunnustuksia Liferayn parissa tekemästämme työstä.

Liferay Community Excellence 2015 –palkinnon saajat julkistettiin Liferay DevConissa torstai-aamuna.

Liferay Community Excellence 2015 –palkinnon saajat julkistettiin Liferay DevConissa torstai-aamuna.

Ambientia on yksi tämän vuoden Liferay Community Excellence -palkituista yrityksistä – yritys, joka aktiivisesti osallistuu Liferay-yhteisön kehittämiseen ja kannustaa siihen myös työntekijöitään. Palkinto on tulosta erityisesti Liferayn blogiin ahkerasti sisältöä tuottaneen sovelluskehittäjä Lauri Hiltusen aherruksistaAmbientia on yksi Suomen parhaista työpaikoista (Great Places To Work 2015) ja se näkyy hyvän yhteishengen lisäksi laadukkaana työnä, joka näin myös palkitaan.

Lauri Hiltunen - yksi Ambientian sertifioiduista Liferay-kehittäjistä-  on aktiivisesti kirjoittanut kuluneen vuoden aikana hyvin asiantuntevaa sisältöä Liferay-yhteisön blogiin ja sai siitä nyt tunnustusta.

Lauri Hiltunen – yksi Ambientian sertifioiduista Liferay-kehittäjistä-  on aktiivisesti kirjoittanut kuluneen vuoden aikana hyvin asiantuntevaa sisältöä Liferay-yhteisön blogiin ja sai siitä nyt tunnustusta.

Palkintoon ovat osaltaan vaikuttaneet myös Ambientian menestyksekkäästi järjestämät Liferay Road Show –tapahtumat, joita on pidetty Suomessa jo neljän vuoden ajan, ja seuraava Road Show on tulossa marraskuussa.

Liferay Road Show tarjoaa ajankohtaista tietoa Helsngissä kaksi kertaa vuodessa Liferay Portalin käyttäjille ja siitä kiinnostuneille.

Liferay Road Show tarjoaa ajankohtaista tietoa Helsngissä kaksi kertaa vuodessa Liferay Portalin käyttäjille ja siitä kiinnostuneille.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.