← Back to front page

Ambientian joensuulaiset curlingin pyörteissä

Ambientian Joensuun tiimi piti oman ryhmäriihensä keskiviikkona 4.11. Hedelmällisen keskustelun aiheena oli henkilöiden omassa työssään kohtaamat ongelmat, ja keinot kuinka näitä osa-alueita voisi parantaa. Ryhmäriihen myötä paikalle oli pyritty saamaan kaikki Joensuun tiimin jäsenet – nykyään kun osa “joensuulaisista” työskentelee vakituisesti esimerkiksi Helsingissä ja Tampereella.

Koska lähes koko tiimin läsnäolo yhdessä fyysisessä paikassa on sen verran harvinaista, oli ohjelmassa myös yhdessäoloa rennommissa merkeissä. Aktiviteetiksemme valikoitui lopulta curling, jota noin puolet porukasta oli kokeillut kolmisen vuotta aiemmin Ambientian talviurheilupäivässä.

Esimerkkisuorituksia seuraamassa

Esimerkkisuorituksia seurattiin tarkkaavaisesti

Ihan hirveän paljon ei edellisestä kerrasta jäänyt mieleen, kaikki oli opeteltava uudestaan. Pikkuhiljaa otteisiin tulikin varmuutta, kivet alkoivat liukua melko hyvin sinne minne pitikin. Pari pikkupeliä myöhemmin voittajat olivatkin selvillä. Palkintona jälleen rajattomat kehumisoikeudet ensi kertaan asti. Lajiin itsessään jäi taas pieni polte – toivottavasti ei tarvitse odottaa kolmea vuotta että pääsisin kokeilemaan sitä taas uudelleen!

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.