← Back to front page

Ambientia mukana valitsemassa vuoden parasta intranettia

Avpi-logombientia on mukana yhdessä Sinisen Meteoriitin, Dinglen, Episerverin ja Vapa Median kanssa etsimässä vuoden parasta intranettia. Tuomaristossa mukana on Ambientialla konsulttina  ja sosiaalisen intranetin ratkaisuomistajan roolissa toimiva Aino Heiska.

Kilpailu on avoin kaikille yrityksille ja organisaatioille. Intranetin teknologialla, toteutustavalla, laajuudella tai julkaisuvuodella ei ole merkitystä, kunhan se on mielestäsi riittävän erinomainen, jotta se voisi olla paras. Voittajan valinnassa suurin merkitystä on sillä, kuinka ratkaisu tukee kyseisen organisaation tarpeita.

Lisää kilpailusta osoitteessa vuodenparasintranet.fi. Kilpailuaika on 20.12.2015 – 30.4.2016.

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.