← Back to front page

Hengähdetään hetki jouluna


fi-560

“Joulu on monella tavalla yhä uudestaan ja uudestaan jännittävää aikaa, olitpa sitten pieni lapsi tai aikuinen. Palvelumuotoilija Jarkko Waarin luomassa Ambientian joulukuvituksessa voikin nähdä jouluisia asioita niin joulukuusen hausta, tonttujen tiirailusta kuin joulusaunasta.

Minulle joulusauna merkitsee paljon – olenhan kahden saunaseuran jäsenenä löylyjen vannoutunut ystävä. Se onkin paikka, josta isoa, kiireistä maailmaa on mukavaa katsoa joulusaunan pienestä ikkunasta käsin, ja hengähtää hetki.

Lämmin kiitos mahtaville asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! On ollut hienoa olla tiimimme kanssa auttamassa teitä toimintanne kehittämisessä sekä digitalisaatiossa eteenpäin.

– Ville Availa, toimitusjohtaja, Ambientia

Ambientia haluaa tarjota pienen hengähdystauon arjen murheista myös apua tarvitseville, ja tukee Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistä Hyvä Joulumieli -keräystä. Keräykseen lahjoitetuilla rahoilla hankitaan lahjakortteja, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla.

hjm15_mukana_sivu_su_350x140


Let’s take a deep breath around Christmas

en-560

“Whether you are a small child or a grownup Christmas is always very exciting time. Service Designer Jarkko Waari has created Ambientia’s Christmas graphic that you can find many familiar things from.

As a member of two different sauna organisations Christmas Sauna means a lot to me. It’s a place that it’s nice to take a deep breath at and look outside from the small window to the big and busy world.

A warm Thank You to all our customers and partners for cooperating with us during the year! It’s been a pleasure for me and my team to help you with developing your business and digitalisation.”

– Ville Availa, CEO, Ambientia

Ambientia wants to offer a small break from everyday worries for those who need help. Ambientia has made a donation for the Good Holiday Spirit Campaign which supports families in need. With these donations families can buy food supplies for Holiday season. The campaign is organised by The Mannerheim League for Child Welfare and the Finnish Red Cross.

hjm15_mukana_sivu_en_350x140

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.