← Back to front page

Ambientia on jälleen Suomen parhaimmistoa!

Vuosi sitten osallistuimme ensi kertaa Suomen paras työpaikka -tutkimukseen ja pääsimme heti parhaimpien joukkoon. Kuluneen vuoden aikana olemme kehittäneet rekrytointia, edistäneet koulutusmahdollisuuksia ja kehittäneet myös johtamistaitoja koulutusten ja esimiespäivien muodossa. Tulokset näkyvät, sillä olemme jälleen listalla: tällä kertaa sijalla 22! Vuoden päästä olemme jälleen yhä parempia matkallamme kohti Suomen parasta työpaikkaa, ja 20-vuotias ketterä Ambientia tulee menestymään joustavana ja luotettavana kumppanina niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta.

Ambientia Great Place To Work 2016d

“Meno on välillä kuin lastentarhassa, ja se on siis hyvä asia 🙂 “

Olen ylpeä päästessäni tekemään töitä juuri Ambientialla: täällä töitä tehdään intensiivisesti ja huolellisesti, mutta kuitenkin hyvällä draivilla ja huumorilla. Oma urani Ambientialla sai alkusysäyksensä juurikin blogauksista hehkuvan huumorin myötä, joka todella osoittautuikin olennaiseksi osaksi kulttuuriamme. Sen siivittämänä työnteko ratkaisukeskeisien ja ennakkoluulottomien ambientialaisten kanssa tuntuu tuntuu tavattoman etuoikeutetulta! Toivon, että tämä pilke silmäkulmassa välittyy edelleen niin blogeistamme kuin työstämmekin.

“Aktiivisen ja innostuneen työntekijän on mahdollista saada tukea lähes mihin tahansa uuteen ideaan tai oivallukseen”

Ambientialaiset ovat miltei pohjattoman uteiliaita niin oman osaamisensa syventämisessä kuin sen leventämisessäkin. Tämä on meille kaikille yhteinen piirre, josta nautin todella paljon: on tavattoman mielenkiintoista keskustella asiantuntijan kanssa, joka pystyy selittämään asiat kuulijalle kuin kuulijalle ymmärrettävästi ja kaikenkattavasti. Vaikka kaikki työskentelemmekin Ambientian luomissa projekteissa, saattaa osaaminen olla aivan toisesta päästä ohjelmistoprosessia, aivan eri syvyydeltä tai ihan eri välineestä, mutta me kaikki jaamme sitä samaa innostusta, kokeilunhalua ja asiantuntemusta kehittää omaa ja muiden osaamista. Tällä yhdistelmällä on hienoa päästä kehittämään Ambientiaa kohti menestystä ja kolmatta vuosikymmentä!

Tämä oli toinen kertamme Suomen paras työpaikka -tutkimuksessa. Kolmas kerta toden sanoo! Katso avoimet työpaikkamme ja tule mukaan tekemään meistä vielä parempia!

Ambientialaisten kommentteja GPTW2016-kyselystä:

“Eri tehtävissä toimivien työkavereiden osaaminen jaksaa hämmästyttää viikosta toiseen”

“Henkilöstö voi jatkuvasti kehittää itse omaa toimintaa ja siitä saa kiitosta.”

“CEO walks among us.”

“Meillä todella arvostetaan työntekijän osaamista ja sen näkee sekä koko työpaikan että työntekijän näkökulmasta.”

“Rento, mutta silti tekemisen meininki.”

“Työkaverit ja yhteishenki luovat hyvän työympäristön ja puitteet hedelmälliselle työlle.”

“Ambientialla saan käytännössä itse valita, mitä haluan tehdä ja ennenkaikkea miten haluan tehdä työni.”

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.