← Back to front page

Ambientia kasvoi juhlavuoteensa

Ambientian liiketoiminta kehittyi vuonna 2015 kokonaisuudessaan hienosti ja tavoitteiden mukaisesti. Liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta 20 % reiluun 12 miljoonaan euroon. Tulos pysyi samalla tasolla edelliseen tilikauteen nähden ollen reilut miljoona euroa ennen veroja. Viimeisen viiden vuoden aikana (2010-2015) Ambientian liikevaihto on kolminkertaistunut. Viime vuonna kasvu tuli ennen kaikkea verkkokauppojen ja erilaisten laajojen asiointipalvelujen sekä verkkojulkaisuympäristöjen rakentamisesta.

Ambientia gptw gaala
Verkkokauppatoiminta nousi tilikauden aikana muutenkin vahvasti esiin Ambientian ostaessa enemmistön Suomessa ja Virossa toimivasta Insolosta. Kaupan jälkeen molempien yrityksien tiimit yhdistettiin yhdeksi toiminnaksi Ambientia e-Commercen alle. Ambientia on arvioinut verkkokaupan yhdeksi tärkeimmäksi kehityskohteeksi suomalaisissa yrityksissä ja tämän vuoksi verkkokauppaosaamista pyritään kasvattamaan merkittävästi.

Ambientian liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti.

Ambientian liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja kannattavasti.

Ambientia vahvisti myös palvelukykyään julkisen sektorin osalta sekä teki yhä merkittävämpiä yhteiskunnallisia hankkeita valtion ja kuntien kanssa.

Yrityskauppojen jälkeen Ambientian palveluksessa oli vuoden lopussa noin 120 kovaa ammattilaista. Vuoden 2015 aikana Ambientia nousi myös Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa. Nyt helmikuussa 2016 julkaistuissa tutkimustuloksissa olimme myös jälleen parhaiden työpaikkojen listalla.

Ambientialla on kasvavaa liiketoimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Virossa. Vuonna 2015 töitä tehtiin myös Norjan öljysektorin parissa.

Vuonna 2016 Ambientia viettää 20-juhlavuottaan. Siltä odotetaan edelleen kannattavaa kasvua. Kiitos kaikille mahtaville asiakkaillemme ja huipputiimillemme kuluneesta vuodesta ja tänä vuonna tehdään sitten vieläkin mahtavampi juhlavuosi!

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.