← Back to front page

Ambientian palvelumuotoilijat palkittiin Tampereen kaupungin ideakilpailussa

Tampereen kaupunki järjesti Hyvinvointia digitaalisilla ratkaisuilla -ideakilpailun alkuvuodesta 2016. Ambientian palvelumuotoiljoiden ideoima ja suunnittelema Perhemetri-mobiilisovellus saavutti kolmannen sijan tuomariston valinnassa.

ambientia palvelumuotoilu

Palkintojenjakotilaisuudessa Aino Heiska, Harri Hellström ja Juha Pihlaja esittelivät Ambientian ehdotuksen Perhemetri-paitoihin sonnustautuneina.

Perhemetri on perheen sisäinen työkalu, joka auttaa muuttamaan arjen pysyvästi paremmaksi. Ambientian työ perustuu yksinkertaiseen päätelmään siitä, etteivät vanhemmat ole aina parhaita arjen valinnoissaan, ja näiden vaikutuksia voi olla vaikea hahmottaa. Teimmekin lapselle ja vanhemmalle omat valintanäkymänsä, joiden yhteisvaikutuksessa syntyy pysyvästi parempi arki.

Tampereen kaupungin tuomariston arvioinnissa ambientialaiset saivat tunnustusta mm. täysin uudenlaisesta ja innovatiivisesta ratkaisustaan sekä kilpailuehdotuksista kaikkein pisimmälle viedystä pelillisyyden hyödyntämisestä.

Lue lisää Ambientian palvelumuotoiluosaamisesta osoitteessa ambientia.fi

Leave a Reply

  • (will not be published)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Please, leave us a message and we'll contact you.
You can also contact our Service Desk by phone +358 290 010 500 or email servicedesk@ambientia.fi.